Afișez toate cele 18 rezultate

Bideu Geberit, Smyle Square BTW Rimfree

1.519,00lei 689,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Bideul se montează pe pardoseala, este Rimfree și este compatibil cu rezervor incastrat. Bideul este prevăzut cu preaplin si cu orificiu pentru baterie. Bateria si rezervorul încastrat se comanda separat.  

Bideu Suspendat Geberit Icon

1.870,00lei 1.049,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Icon. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Icon este creat pentru orice tip de baie moderna. Bideul este suspendat și este compatibil cu rezervor incastrat. Bateria și rezervorul nu sunt incluse in preț.  

Bideu suspendat Geberit Icon Square

2.290,00lei 1.460,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Icon. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Icon este creat pentru orice tip de baie moderna.  Icon de la geberit este o colectie completa pentru baie reprezentata de un design flexibil cu linii clare. Colectia oferă o gama largă de obiecte ceramice si de mobilier de baie.  

Bideu suspendat Geberit Smyle Square cu fixare ascunsa

1.560,00lei 790,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Bideul este prevăzut cu preaplin si cu orificiu pentru baterie. Bateria si rezervorul încastrat se comanda separat.  

Cadru Geberit Duofix pentru fixare bideu, inaltime 112 cm

1.200,00lei 799,00lei
Cadru Geberit Duofix pentru fixare bideu, inaltime 112 cm, necesită a fi încastrat.

Capac WC Geberit, Smyle Square Soft-close

1.300,00lei 590,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Capacul este tip sandwich, subțire.

Capac WC Geberit, Smyle Square Soft-close cu marginea suprapusă

1.300,00lei 599,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Capacul este tip wrap over, subțire.

Set Vas wc suspendat Geberit Icon Rimfree cu capac Soft-Close

2.500,00lei 1.790,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Icon. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Icon este creat pentru orice tip de baie moderna. Vasul WC  este suspendat, Rimfree și este compatibil cu rezervor incastrat. Capacul este inclus in preț.

Set Vas wc suspendat Geberit Icon Square Rimfree cu capac Soft-Close

2.600,00lei 1.990,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Icon. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Icon este creat pentru orice tip de baie moderna. Vasul WC  este suspendat, Rimfree și este compatibil cu rezervor incastrat. Capacul este inclus in preț.

Set Vas WC suspendat Geberit Smyle Square Rimfree cu capac slim Soft-Close

1.690,00lei 1.490,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Vasul WC  este suspendat, Rimfree și este compatibil cu rezervor incastrat. Capacul este inclus in preț.

Vas WC Geberit, Smyle Square BTW Rimfree

2.180,00lei 999,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Smyle. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Smyle este creat pentru orice tip de baie moderna. Vasul WC se montează pe pardoseala, este Rimfree și este compatibil cu rezervor incastrat. Capacul se comandă separat.

Vas Wc Suspendat Geberit Acanto Rimfree

1.870,00lei 1.199,00lei
Liniile subțiri si functionalitatea maximă sunt doar cateva dintre principalele caracteristici ale gamei Geberit Acanto. Cu design contemporan, confectionate doar din materiale premium, fiecare element din gama Acanto este creat pentru orice tip de baie moderna. Bideul este suspendat și este compatibil cu rezervor incastrat. Capacul și rezervorul nu sunt incluse in preț, se pot comanda separat.