Afișez toate cele 6 rezultate

Cabină de duș semirotunda, cu ușă pivotantă Pivot PSKK3, Ravak

De la: 4.580,00 lei
Un maxim de design la un preț minim. O cabină de duș impresionantă și accesibilă, ce se caracterizează prin eleganța sticlei transparente cu profile metalice discrete. 5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcL/R varianta 180°Întreținere ușoară
Cabina de duș constă în două părţi fixe drepte şi una mobilă curbată (uşa), și este disponibilă în mai multe dimensiuni si finisaje!!! Vezi sectiunea de mai jos!

Cădiță din acril Ronda, Ravak

De la: 1.135,00 lei
Cadita de dus pentru toată lumeai cu variate de metode de instalare. Acril de calitate cu o garanție de viață lungă. Cadita de dus acrilica este realizata dintr-un material special cu proprietati antibacteriene numit AntiBac®, obtinut prin procesul de productie. AntiBac® este o modalitate specială de protecție împotriva creșterii și înmulțirii anumitor specii de bacterii. Cădiţa de duş Ronda se potriveşte cu cabinele de duş SKCP4, SKCP4 Free, SKKP6, BLCP4, PSKK3 și este disponibilă în mai multe  dimensiuni. Vezi secțiunea de mai jos!!!

Cădiță de duș pătrată Angela, Ravak

De la: 1.135,00 lei
Cadita de dus pentru toată lumea cu variate de metode de instalare. Acril de calitate cu o garanție de viață lungă. Cadita de dus acrilica este realizata dintr-un material special cu proprietati antibacteriene numit AntiBac®, obtinut prin procesul de productie. AntiBac® este o modalitate specială de protecție împotriva creșterii și înmulțirii anumitor specii de bacterii. 2 ani garantieAdâncime cădiță 90 mmAntibac®Diametrul sifonului 90 mm Cădiţa Angela este recomandată pentru cabinele de duş SRV2-S+SRV2-S, ASRV3+ASRV3 şi uşilor de duş ASDP3, SDZ3, SDOP, BLRV2, PDOP1 panoul și suportul este inclus în preț. Cădița este  disponibilă în mai multe dimensiuni.  Vezi secțiunea de mai jos!!!

Perete fix Blix BLPSZ Ravak

De la: 1.240,00 lei
Perete fix este destinat combinării cu ușa pliantă BLDZ2 din seria Blix ,permite crearea unei cabine de duș dreptunghiulare sau pătrate. 5 ani garantieSticlă protejată cu AntiCalcGrosimea sticlei 6 mm Prețul este doar pentru peretele fix, pentru crearea unei cabine complete este necesară ușa pliantă BLDZ2 din seria Blix. Peretele fix este disponibil în mai multe dimensiuni. Vezi secțiunea de mai jos!!!

Set mobilier Tempo Ideal Standard, 80 cm, lavoar+mască suspendată, finisaj lucios

1.818,00 lei
Mobilier suspendat Tempo 80 cm cu 2 sertare, format din  mască (E3242WG) si lavoar (E066901). Setul nu contine oglinda si baterie.

Ușă pivotantă dintr-o singură bucată Ravak, PDOP1

De la: 2.890,00 lei
Solutie eleganta si practica pentru crearea unui spatiu de duș în nișă, cu o latime de 80 - 90 cm. Deschiderea ingenios de simplă și aproape indestructibilă cu un știft pivotant nu necesită întreținere, dar oferă o funcționare fără probleme pe termen lung și arată frumos în fiecare baie. Sticlă protejată cu AntiCalc5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmL/R varianta 180°Întreținere ușoară Cabina de duș este dintr-o singură piesă și este disponibilă în mai multe dimensiuni si finisaje!!! Vezi sectiunea de mai jos!