Afișez toate cele 3 rezultate

Scaunel rabatabil Ravak Chrome

De la: 1.250,00lei
Practic si elegant. Sunt potrivite cabinelor de duș, dar se pot folosi și oriunde altundeva în interior sau în exterior. 10 ani garantiePoate fi pliat la pereteGreutate suportată 150 kgConcepte Acest produs are doua variante de finisaj! Vezi sectiunea de mai jos!  

Scaunel rabatabil Ravak OVO B II

De la: 1.390,00lei
Popularul scaun de duș Ovo B II a cunoscut o inovație a plăcii de fixare, care are acum colțuri plăcut rotunjite. Datorită construcției cadrului din oțel inoxidabil de înaltă calitate, pe care o oferim și în culoarea neagră, scaunul va dura cu adevărat. Scaunul din plastic poate fi ales în varianta Clear, Opal sau Orange. Este potrivit pentru cabina de duș, dar poate fi folosit și în alte părți din interior și exterior. 10 ani garantiePoate fi pliat la pereteGreutate suportată 150 kgConcepte Acest produs are trei variante de finisaj! Vezi sectiunea de mai jos!  

Scaunel rabatabil Ravak OVO P II

De la: 1.350,00lei
Liniile plăcut rotunjite ale scaunului Ovo P II vă invită să vă așezați. Placa de fixare, din oțel inoxidabil sau oțel de culoare neagră, a suferit o inovație sub formă colțurilor rotunjite. Scaunul din plastic poate fi ales în varianta Clear, Opal sau Orange. Este potrivit pentru cabina de duș, dar poate fi folosit și în alte părți din interior și exterior. 10 ani garantiePoate fi pliat la pereteGreutate suportată 150 kgConcepte Acest produs are trei variante de culoare pentru sezut si doua pentru cadru! Vezi sectiunea de mai jos!