Design

Tendințele plăcilor ceramice în 2022

Pereții și podelele casei joacă un rol important în designul dumneavoastră, fie că este pentru interiorul sau exteriorul spațiului. Alegerea plăcilor și modelelor potrivite pentru casă dumneavoastră poate fi dificilă, mai ales cu un număr mare de opțiuni disponibile.

Iată care sunt tendințele plăcilor ceramice în 2022 :

  1. Plăci cu efect de lemn

În ultimul deceniu, gresia a luat amploare, replicând frumos cel mai tare aspect al lemnului și extinzându-se în noi frontiere cu cele mai creative forme, aspect și modele din lumea pardoselilor. În 2022 se caută autencitatea și sentimentul naturii trăit în interiorul casei.

2. Plăci cu model

Plăcile cu model sunt la fel de populare că întotdeauna, iar intrările din acest an sunt și mai variate. Unele sunt interpretări noi ale modelelor din ultimii ani, cu modele florale și geometrice având o ușoară margine față de modelele populare encaustice. Cu plăcile cu aspect encaustic, vă puteți aștepta la un stil îndrăzneț, foarte detaliat, cu o mulțime de culori. Stilurile populare variază de la geometric la floral, la veche și victoriană. Aceste modele superbe sunt deosebit de populare în bucătării și băi.

3. Plăci texturate

 Plăcile texturate sunt de așteptat să fie la modă în 2022 datorită numeroaselor avantaje. Caracteristicile lor 3D oferă o dimensiune complet distinctă zonei, oferind instantaneu un aspect interesant spațiului. În plus, plăcile texturate sunt ideale pentru a adăuga interes spațiului tău fără a fură complet spectacolul și a fi punctul principal al camerei.

4. Plăci colorate

În trecut, băile tindeau să fie monocromatice. Exploziile de culoare, care au început în 2021, vor continuă și în 2022. Și vor continuă să vină sub formă de plăci. Nu există o modalitate mai bună (sau mai ușoară) de a adăuga un plus de culoare unei camere, fie că este o baie, bucătărie sau alt loc, decât utilizarea plăcilor colorate.

5. Plăci neutre

Deși această nu este o tendință specifică anului 2022, neutre sunt ceva care nu se va demoda niciodată. Nu puteți greși cu placarea podelelor bej rece sau gri dezactivat. Adăugarea de faianță neutră la modelele dumneavoastra va transmite calm și farmec.

Lasă un răspuns