Despre noi

Showroom-ul REFLEXIA a fost deschis în anul 2009, de atunci evoluăm în mod constant cu idei noi pentru a capta imaginația clienților noștri.

Showroom-ul nostru a fost proiectat în așa fel încât să vă faceți o idee distinctă despre modul în care casă dumneavoastră va avea un aspect unic. Gama de produse pe care o punem la dispoziția dumneavoastră include: plăci ceramice de înaltă calitate, obiecte sanitare,cazi de baie, cabine de dus, mobilier și accesorii pentru baie, precum și parchet și uși.

REFLEXIA este locul unde designul de calitate, stilul, eleganța, finisajele, formele și culorile se îmbină perfect și armonios.

Inovația este filozofia noastră și ne străduim constant să aducem clienților noștri cele mai noi produse.

Brand-urile partenere pe care le reprezentăm sunt producători renumiți în industria plăcilor ceramice de înaltă calitate, cu o vastă experiență în domeniu. Printre cei 40 de producătorii de top din industria ceramică alături de care colaborăm amintim următorii: Atlas Concorde, Baldocer, Marazzi, Navarti, TAU, etc.

Clientul nostru este pe primul loc, de aceea avem grijă să va oferim produse și servicii de calitate, care să satisfacă pe deplin nevoile, dorințele și așteptările dumneavoastră. Alege calitate pentru casă ta cu REFLEXIA !!