Design

Culoarea anului 2023 – Viva Magenta în designul de interior

Când vine vorba de tendințele de culoare, 2023 este aici pentru a colora casele în roșu… sau roz!
Cea mai îndrăzneață opțiune vine de la Pantone Color Institute, cel mai important expert în culori din lume. Alegerea lor pentru 2023? Viva Magenta 18-1750, un roz-roșu vibrant care practic vibrează de exuberanță și vitalitate.

„În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură și din ceea ce este cu adevărat real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia roșului și este inspirată de culoarea coșenilei (Dactylopius coccus), unul dintre cei mai prețioși coloranți, aparținând familiei coloranților naturali, precum și unul dintre cei mai puternici și strălucitori pe care i-a cunoscut lumea. Înrădăcinată în primordial, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne reconectează la materia originală. Invocând forțele naturii, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne dinamizează spiritul, ajutându-ne să ne construim puterea interioară.” (Leatrice Eiseman, director executiv, Pantone Color Institute)

Pentru a rezuma într-un cuvânt cele mai mari tendințe de design interior din 2023: expresiv. Anul acesta este vorba despre sărbătorirea și centrarea a ceea ce îți aduce bucurie în casa ta.

Și în timp ce tendințele prioritizează în mod inerent „proaspăt și nou”, adevărata exprimare de sine ține de ceea ce ne face fericiți, indiferent de noutate. Adică, să nu fii surprins să vezi temele de anul trecut reportate în 2023!

De exemplu, dragostea noastră pentru natură va continua să influențeze alegerile noastre de design interior, în 2023 și mai departe! Designul biofil este aici pentru termen lung. Dacă asta înseamnă să-ți crești colecția de plante de apartament sau să încorporezi mai multe accente botanice în decor, depinde de tine.

Lasă un răspuns