Afișez toate cele 8 rezultate

Show sidebar

Mobilier pentru chiuvete, SD Natural 1200

3.090,00lei
Designul impresionant al dulapului pentru chiuveta Natural Duo oferă posibilitatea de a crea aspectul băii dupa propriul gust. Ascundeți articolele obisnuite în sertare și afișați doar cele pe care le placeti cel mai mult. Oferiți spațiului dvs. de baie un caracter original, al dvs. Culoarea alb lucioasă va spori optic spațiul din baie.

Mobilier tip coloană SB 430 Step

2.890,00lei
Un dulap înalt în formă de coloană cu rafturi practice oferă spațiu de depozitare generos. Designul în stilul plăcilor de lemn pliate și alegerea culorilor aduc natura în interiorul băii tale.

Mobilier tip coloană SB Natural deschis

890,00lei
Mobilier compact și pur și simplu proiectat pentru montare pe perete. Poate fi combinat cu o varianta inchisa si cu mobilierul de chiuveta. Suprafata lucioasă, lăcuită atât în interior cât și în exterior, conferă mobilierului un aspect nou, modern.

MOBILIERUL PENTRU CHIUVETE, SD NATURAL 500

1.890,00lei
Dulapul SD Natural 500 este o completare ideală pentru chiuvetele Natural, este proiectat pentru a fi instalat sub chiuveta Natural 500. Spațiul de depozitare este împărțit în două sertare . Suprafața albă lucioasă a dulapului va lumina baia cu strălucirea sa.  

MOBILIERUL PENTRU CHIUVETE, SD NATURAL 800

1.950,00lei
Dulapul SD Natural 800 este o completare ideală pentru chiuvetele Natural, este proiectat pentru a fi instalat sub chiuveta Natural 800. Spațiul de depozitare este împărțit în două sertare . Suprafața albă lucioasă a dulapului va lumina baia cu strălucirea sa.  
ravak
Inchide

RAVAK, Console pentru blaturile Balance / Comfort 1200

169,00lei
Suport metalic proiectat pentru montarea pe perete pentru un suport optim al blaturilor Balance sau Comfort 120.